Maidoton ja munaton suklaakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g200 g    900 kcal15 g136 g32 g7,2 g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)100 g    630 kcal0 g0 g70 g0 g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g400 g    920 kcal1,6 g48 g80 g2 g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g200 g    220 kcal1 g30 g10 g0 g
Brunberg tumma suklaa (150g)300 g    1533 kcal14 g171 g102 g21 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1200 g    4203 kcal32 g385 g294 g30 g
Ravintosisältö / annos100 g    350 kcal2,6 g32 g25 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    350 kcal2,6 g32 g25 g2,5 g
Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla