Tonnikalapihvi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 120 g 24 tl8 rl1,2 dl77 kcal3,8 g5,8 g4,2 g0 g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g600 g  60 rl11 dl660 kcal150 g0 g6 g0 g
Korppujauho (Pirkka)100 g    358 kcal14 g70 g2,2 g5 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2 g    3,4 kcal0,2 g0,6 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1042 g    1412 kcal196 g77 g35 g5 g
Ravintosisältö / annos130 g    176 kcal24 g10 g4,4 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal19 g7,4 g3,3 g0,5 g
Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.