Papupata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g230 g    219 kcal16 g35 g2,3 g18 g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal28 g0 g62 g0 g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g160 g    32 kcal4 g1,9 g0,8 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20 g5 kpl   21 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl165 kcal1 g1,5 g18 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g5 g    37 kcal0,1 g0,1 g4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
730 g    1214 kcal52 g44 g92 g20 g
Ravintosisältö / annos122 g    203 kcal8,6 g7,4 g15 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    166 kcal7,1 g6,1 g13 g2,7 g
Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.