Kana-parsakaaliwok

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl480 g    576 kcal91 g4,3 g21 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Soijakastike 40 g 6,7 tl2,2 rl1/3 dl24 kcal2,1 g3,8 g0 g0 g
Ruokosokeri10 g    41 kcal0 g10 g0 g0 g
Parsakaali brokkoli 500 g1,4 kpl   175 kcal23 g10 g1,5 g13 g
Suippopaprika, makea, Pirkka71 g    18 kcal0,6 g3,3 g0,3 g1,3 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Cashewpähkinä 100 g 33 tl11 rl1,7 dl574 kcal20 g19 g46 g3,5 g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g11 g    31 kcal0,9 g1,9 g2,1 g0 g
Seesamöljy, kylmäpuristettu20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Maizena maissitärkkelys35 g    123 kcal0,3 g31 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1392 g    1787 kcal141 g90 g91 g20 g
Ravintosisältö / annos348 g    447 kcal35 g23 g23 g4,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    128 kcal10 g6,5 g6,6 g1,4 g
Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.