Siskonmakkarakeitto-krisse

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 500 g14 kpl   1061 kcal50 g4,6 g95 g0,2 g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g750 g    428 kcal11 g93 g1,5 g0 g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 300 g   5 dl89 kcal5,7 g11 g0,8 g7,3 g
Vesi, vesijohtovesi 2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix50 g 10 tl2,8 rl0,4 dl25 kcal0,8 g5 g0,3 g0 g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g15 g    18 kcal0,4 g0,9 g1,3 g0,2 g
Mustapippuri 10 g 5 tl1,4 rl 28 kcal1,1 g3,8 g0,3 g2,7 g
Ruohosipuli 10 g  1,4 rl1/4 dl2,3 kcal0,1 g0,2 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3635 g    1651 kcal68 g118 g99 g11 g
Ravintosisältö / annos364 g    165 kcal6,8 g12 g10 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    45 kcal1,9 g3,2 g2,7 g0,3 g
Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.