Lihapullat a la Lindström

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Kauralese 32 g  3,6 rl0,5 dl115 kcal5,8 g15 g2,5 g5,6 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11 g  1,1 rl0,2 dl37 kcal0 g9 g0 g0,2 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli 78 g1,4 kpl  0,9 dl24 kcal1 g3,7 g0,2 g1,3 g
Oliiviöljy 8 g 1,6 tl0,6 rl0,1 dl71 kcal0 g0 g8 g0 g
Etikkapunajuuri, Pirkka (720g)90 g    58 kcal1 g13 g0,3 g1,6 g
Maustekurkku viipaleet FELIX Maku (Felix), annos 100g50 g    24 kcal0,4 g5,5 g0,1 g0 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15 g    4,6 kcal0,3 g0,6 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
784 g    1013 kcal89 g46 g51 g9 g
Ravintosisältö / annos196 g    253 kcal22 g12 g13 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    129 kcal11 g5,9 g6,5 g1,2 g
400 g paistijauhelihaa
3/4 dl kauraleseitä
1 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä sipulien pehmentämiseen pannulla
1 tl suolaa (about, laitettu Herbamarea)
mustapippuria myllystä
90 g etikkapunajuuria hienonnettuina pieneksi
50 g maustekurkkuja hienonnettuina pieneksi
15 g kapriksia hienonnettuina pieneksi

Tehty pyöryköiksi ja paistettu uunissa 225 astetta, 30min.