Karpin riisipuuro

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vispikerma, Pirkka 2 dl200 g    680 kcal4 g5,4 g72 g0 g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g250 g    150 kcal25 g11 g0,8 g0 g
Raejuusto rasvaton 0,3% Hyla200 g    130 kcal26 g4,2 g0,6 g0 g
Sokeri 24 g8 kpl6 tl2 rl0,3 dl97 kcal0 g24 g0 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5 g    18 kcal0,2 g4 g0,2 g0 g
Mehukeitto, vadelma-persikkakeitto, sokeroimaton (valio) 200g600 g    48 kcal0 g12 g0 g9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1279 g    1124 kcal55 g60 g74 g9 g
Ravintosisältö / annos213 g    187 kcal9 g10 g12 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    88 kcal4,3 g4,7 g5,8 g0,7 g
VATKAA KERMA VAAHDOKSI.

VALUTA RAEJUUSTO JA SEKOITA KERMAVAAHDON JOUKKOON YHDESSÄ RAHKAN, KANELIN JA SOKERIN KANSSA.

JAA 6 ANNOKSEEN JA JOKAISEEN 1 DL MEHUKEITTOA PÄÄLLE.