Broileripastavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g800 g    960 kcal144 g14 g36 g0 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g20 g    56 kcal1,7 g3,4 g3,8 g0 g
Rypsiöljy 60 g 12 tl4,3 rl2/3 dl531 kcal0 g0 g60 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g100 g    74 kcal4,5 g13 g0,2 g0 g
Torino special vehnänalkio +kalsium500 g    1750 kcal85 g320 g11 g30 g
Flora ruoka kevyt & paksu500 g    300 kcal5 g23 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
3720 g    4146 kcal255 g469 g133 g37 g
Ravintosisältö / annos744 g    829 kcal51 g94 g27 g7,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    111 kcal6,8 g13 g3,6 g1 g
Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.