Kesäkurpitsa-papuvuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa600 g1,7 kpl   102 kcal2,4 g15 g3,6 g4,2 g
Paprika punainen 150 g0,9 kpl   44 kcal1,4 g6,8 g0,6 g2,9 g
Paprika keltainen 150 g0,9 kpl   45 kcal1,4 g7,7 g0,3 g3 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500 g  33 rl5 dl175 kcal8 g35 g0,5 g7 g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g420 g    420 kcal30 g63 g5 g0 g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g100 g    410 kcal25 g2 g34 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1930 g    1286 kcal68 g129 g54 g17 g
Ravintosisältö / annos322 g    215 kcal11 g22 g9 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    67 kcal3,5 g6,7 g2,8 g0,9 g
Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.