Laihduttajan kaalikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000 g    211 kcal12 g34 g2 g21 g
Rasilaisen hapankaali (100g)300 g    54 kcal5,4 g5,4 g0,9 g0 g
Tomaattimurska, 1 prk400 g  27 rl4 dl107 kcal2,4 g21 g0,8 g5,6 g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g400 g    320 kcal20 g56 g4 g0 g
Linssi, vihreä, go green200 g    676 kcal58 g114 g2 g61 g
Porkkana 250 g3,9 kpl   82 kcal1,6 g14 g0,5 g6,4 g
Fenkoli, annos 100g150 g    47 kcal1,9 g11 g0,3 g4,7 g
Palsternakka 150 g1 kpl   95 kcal0,8 g18 g0,6 g6,8 g
Selleri, annos 50g250 g    35 kcal2,5 g7,5 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Sipuli (kuorittu)250 g4,6 kpl  2,8 dl68 kcal3,3 g12 g0,5 g4,3 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6 g    4,2 kcal0,2 g0,2 g0,3 g0 g
Vesi4000 g 800 tl267 rl40 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
7367 g    1834 kcal108 g293 g27 g110 g
Ravintosisältö / annos737 g    183 kcal11 g29 g2,7 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    25 kcal1,5 g4 g0,4 g1,5 g
Keitä kaalit, liotetut linssit ja sipulit runsaassa vedessä, jossa liemikuutio ja mausteita maun mukaan.

Lisää öljyssä kuullotetut juurekset.

Lisää tomaattimurska ja lopuksi sälötyt pavut, anna vielä vähän kieuhua.