Lasagne omatekoinen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Voi 53 g 11 tl3,8 rl0,6 dl385 kcal0,6 g0,2 g43 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 65 g  6,5 rl1 dl223 kcal6,6 g46 g0,8 g2,3 g
Vesi, vesijohtovesi 600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi 56 g 11 tl4 rl0,6 dl406 kcal0,7 g0,2 g46 g0 g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 500 g 100 tl33 rl5 dl214 kcal17 g24 g5 g0 g
Juustoraaste emmental punaleima175 g    683 kcal51 g0 g53 g0 g
Lasagnelevy, Myllyn Paras200 g    700 kcal26 g140 g3 g6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2049 g    3290 kcal182 g210 g190 g8,3 g
Ravintosisältö / annos205 g    329 kcal18 g21 g19 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    161 kcal8,9 g10 g9 g0,4 g
Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä