Kasvissosekeitto creme cuisinella

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g700 g10 kpl   420 kcal11 g91 g0,7 g6,3 g
Porkkana, keskikokoinen 65g600 g9 kpl   168 kcal3,6 g36 g1,2 g15 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Vesi, vesijohtovesi 5000 g 1000 tl333 rl50 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit150 g    195 kcal4,5 g3 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
6505 g    798 kcal19 g132 g22 g22 g
Ravintosisältö / annos651 g    80 kcal1,9 g13 g2,2 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    12 kcal0,3 g2 g0,3 g0,3 g
Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.