Juusto-porokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 200 g    143 kcal3,6 g29 g0,4 g2,1 g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g480 g    624 kcal96 g0 g29 g0 g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g500 g    1250 kcal95 g0,2 g110 g0 g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä400 g    272 kcal12 g48 g2,8 g12 g
Vesi, vesijohtovesi 1300 g 260 tl87 rl13 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2880 g    2289 kcal207 g77 g142 g14 g
Ravintosisältö / annos360 g    286 kcal26 g10 g18 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    79 kcal7,2 g2,7 g4,9 g0,5 g
Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.