Jauhelihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1700 g 340 tl113 rl17 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 660 g11 kpl   500 kcal12 g102 g1,3 g6,6 g
Porkkana, keitetty, suolaa 210 g3,5 kpl 21 rl4,2 dl70 kcal1,3 g12 g0,4 g5,4 g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 400 g   6,7 dl136 kcal4,4 g22 g0,8 g12 g
Sipuli, paistettu 70 g   1 dl71 kcal0,9 g3,4 g5,7 g1,2 g
Lihaliemijauhe/tiiviste 22 g 5,5 tl2 rl0,3 dl64 kcal2,4 g3,3 g4,6 g0,1 g
Pavut tomaattikastikkeessa425 g    319 kcal17 g55 g0,4 g21 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3887 g    2045 kcal108 g197 g81 g46 g
Ravintosisältö / annos389 g    205 kcal11 g20 g8,1 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    53 kcal2,8 g5,1 g2,1 g1,2 g
Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.