Perunajuustomunakas

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 150 g    83 kcal2,4 g20 g0,3 g1,3 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 20 g 4 tl1,3 rl0,2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 60 g    136 kcal3 g11 g8,4 g3,5 g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g30 g    108 kcal6,9 g0 g9 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
549 g    779 kcal41 g34 g54 g5,7 g
Ravintosisältö / annos275 g    390 kcal20 g17 g27 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    142 kcal7,4 g6,1 g10 g1 g
Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.