Paprikawokkipannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g300 g    66 kcal3 g14 g0 g6 g
Tonnikala öljyssä 170 g  17 rl3,1 dl323 kcal46 g0 g15 g0 g
Kesäkurpitsa360 g1 kpl   61 kcal1,4 g9 g2,2 g2,5 g
Sipuli (kuorittu)140 g2,6 kpl  1,6 dl38 kcal1,8 g6,7 g0,3 g2,4 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Rypsiöljy 41 g 8,1 tl2,9 rl0,5 dl358 kcal0 g0 g41 g0 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g25 g1,9 g5,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1388 g    983 kcal57 g56 g60 g16 g
Ravintosisältö / annos173 g    123 kcal7,1 g6,9 g7,5 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    71 kcal4,1 g4 g4,3 g1,2 g
1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.