Karppi Parsajauhelihavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 262 g3/4 kpl   92 kcal12 g5,1 g0,8 g6,6 g
Jauheliha, sika-nauta 300 g    664 kcal53 g0 g51 g0 g
Juustoraaste emmental punaleima20 g    78 kcal5,8 g0 g6 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 65 g 13 tl4,3 rl0,7 dl215 kcal1,3 g2 g23 g0 g
Pekoni, paistettu 15 g0,9 kpl   77 kcal2,5 g0 g7,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
662 g    1126 kcal74 g7,1 g88 g6,6 g
Ravintosisältö / annos331 g    563 kcal37 g3,6 g44 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    170 kcal11 g1,1 g13 g1 g
Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!