Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200 g    443 kcal35 g0 g34 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss20 g    67 kcal4,4 g0 g5,6 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl330 kcal2 g3 g35 g0 g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g10 g    38 kcal3,3 g0 g2,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
680 g    942 kcal47 g12 g79 g2,4 g
Ravintosisältö / annos227 g    314 kcal16 g3,9 g26 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    138 kcal6,9 g1,7 g12 g0,4 g
Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.