KANA-KASVISSOSEKEITTO

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana 300 g4,6 kpl   98 kcal1,9 g17 g0,6 g7,7 g
Lanttu 300 g    87 kcal3 g14 g0,9 g5,4 g
Kukkakaali 300 g1/2 kpl  7,5 dl72 kcal5,4 g6,6 g0,9 g6,9 g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.6 g    10 kcal0,3 g0,6 g0,7 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g300 g4,3 kpl   180 kcal4,5 g39 g0,3 g2,7 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Purjosipuli 120 g0,6 kpl   28 kcal2,2 g2,9 g0,2 g2,5 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0 g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g350 g    385 kcal63 g5,3 g11 g0 g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g150 g    375 kcal29 g0 g33 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2124 g    1432 kcal113 g99 g62 g27 g
Ravintosisältö / annos265 g    179 kcal14 g12 g7,7 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    67 kcal5,3 g4,6 g2,9 g1,3 g
Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)