Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)200 g    700 kcal27 g131 g5,8 g12 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Herne-maissi-paprika, Rainbow400 g   6,7 dl320 kcal17 g52 g3,6 g12 g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g250 g    275 kcal7,5 g8 g25 g0 g
Rypsiöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1265 g    2092 kcal127 g191 g89 g24 g
Ravintosisältö / annos211 g    349 kcal21 g32 g15 g4,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    165 kcal10 g15 g7,1 g1,9 g
Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.