Kana-pesto-pasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)400 g    444 kcal92 g0 g8 g0 g
Paprika keskiarvo 60 g0,4 kpl   17 kcal0,6 g2,6 g0,2 g1,1 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Herne 85 g   1,4 dl59 kcal4,3 g8 g0,3 g2,6 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Pesto, punainen Eldorado100 g    493 kcal5,4 g11 g47 g0 g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g250 g    825 kcal30 g170 g4,8 g17 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1005 g    1953 kcal134 g197 g71 g22 g
Ravintosisältö / annos168 g    326 kcal22 g33 g12 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    194 kcal13 g20 g7 g2,2 g
Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.