Kasviskatkarapupasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Herkkusieni 75 g5 kpl  2,5 dl12 kcal1,6 g0,2 g0,2 g1,1 g
Tomaattimurska 200 g  13 rl2 dl59 kcal1,1 g11 g0,4 g3,8 g
Katkarapu 100 g50 kpl  2 dl68 kcal14 g0 g1,1 g0 g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 50 g   0,8 dl150 kcal9 g0,6 g13 g0 g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty300 g    420 kcal16 g84 g2 g10 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
949 g    776 kcal44 g106 g17 g19 g
Ravintosisältö / annos475 g    389 kcal22 g53 g8,5 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    82 kcal4,7 g11 g1,8 g2 g
Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,