Poronkäristystä kermasoosissa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)270 g    365 kcal54 g0,3 g16 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Valkosipuli 40 g10 kpl   43 kcal3,2 g6,5 g0,2 g0,8 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 5 g 2,5 tl0,7 rl 14 kcal0,5 g1,9 g0,2 g1,3 g
Rypsiöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
596 g    741 kcal61 g20 g46 g3,1 g
Ravintosisältö / annos149 g    185 kcal15 g5,1 g11 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    124 kcal10 g3,4 g7,7 g0,5 g
Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.