Kyljysateria paistopussissa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Sinappi 20 g 4 tl1,3 rl0,2 dl26 kcal0,9 g2,8 g1,2 g0,3 g
Peruna, keskikokoinen 60g360 g5,1 kpl   216 kcal5,4 g47 g0,4 g3,2 g
Porkkana, keskikokoinen 65g195 g3 kpl   55 kcal1,2 g12 g0,4 g4,9 g
Lanttu 60 g    17 kcal0,6 g2,8 g0,2 g1,1 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Porsaanfilee uunissa 125 g    211 kcal36 g0 g7,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
912 g    572 kcal46 g72 g10 g13 g
Ravintosisältö / annos304 g    190 kcal15 g24 g3,4 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    63 kcal5 g7,9 g1,1 g1,4 g
1. Ripottele kyljyksille suolaa ja pippuria.

Sivele pintaan sinappi
2. Pese ja kuori perunat, porkkanat ja lanttu.

Leikkaa lohkoiksi.

Kuori sipuli ja lohko myös se.

3. Laita paistopussi uunipellin päälle ja täytä kasviksilla.

Mausta rosmariinilla ja yrttisuolalla.

Laita kyljykset kasvisten päälle ja sulje pussi.

Tee pussiin höyryaukko.

Paista 200 asteessa n. 50 minuuttia.