Banaanikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Sokeri 100 g33 kpl25 tl8,3 rl1,2 dl406 kcal0 g100 g0 g0 g
Fariinisokeri100 g    406 kcal0 g100 g0 g0 g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g240 g1,9 kpl   202 kcal2,6 g44 g1 g4,3 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 250 g  25 rl3,9 dl858 kcal26 g175 g3 g8,8 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Suklaa tumma 100 g0,6 kpl   517 kcal3,9 g53 g31 g5,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
963 g    2948 kcal47 g482 g87 g18 g
Ravintosisältö / annos80 g    245 kcal3,9 g40 g7,2 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    306 kcal4,8 g50 g9 g1,9 g
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!