Parsakaaliherkkusieni-keitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Herkkusieni 200 g13 kpl  6,7 dl32 kcal4,2 g0,6 g0,7 g3 g
Parsakaali brokkoli 600 g1,7 kpl   210 kcal28 g12 g1,8 g15 g
Kookoskerma, kara200 g    500 kcal9 g2,6 g50 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Kalaliemi (kake) (Maggi)40 g    100 kcal2,4 g17 g2,4 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45 g    405 kcal0 g0 g45 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,2 g
Chili paprika punainen30 g    12 kcal0,6 g2,7 g0 g0 g
Soijakastike 36 g 6 tl2 rl0,3 dl22 kcal1,9 g3,4 g0 g0 g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 16 g  2 rl0,3 dl61 kcal0,9 g13 g0,2 g0,3 g
Inkivääri, tuore, silputtu30 g    24 kcal0,5 g5,3 g0,2 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1309 g    1405 kcal50 g63 g101 g21 g
Ravintosisältö / annos262 g    281 kcal10 g13 g20 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    107 kcal3,8 g4,8 g7,7 g1,6 g
VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.