Piupaun nuudeliwokki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria500 g    550 kcal115 g0 g11 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g500 g    150 kcal5 g20 g2 g15 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vaahterasiirappi, pirkka30 g    76 kcal0 g20 g0 g0 g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g270 g    204 kcal5,1 g35 g4,9 g0 g
Isot katkaravut (rainbow)180 g    180 kcal41 g0 g1,6 g0 g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g400 g    700 kcal6 g10 g70 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2400 g    1908 kcal175 g93 g89 g17 g
Ravintosisältö / annos300 g    239 kcal22 g12 g11 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    80 kcal7,3 g3,9 g3,7 g0,7 g
Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.