Jauhoton pizzapohja LCHF

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Venäläinen jogurtti (Lindahls), annos 100g120 g    220 kcal4,2 g4,8 g20 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100 g    300 kcal23 g0 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
440 g    833 kcal55 g5,5 g66 g0 g
Ravintosisältö / annos220 g    417 kcal27 g2,8 g33 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    189 kcal12 g1,3 g15 g0 g
Ainekset:
4 kananmunankeltuaista
4 kananmunanvalkuaista
4rkl Lindahlsin Venäläistä jogurttia
1/2tl suolaa
1dl juustoraastetta

Tee näin:
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sekoita taikinan muut
aineet keskenään tasaiseksi massaksi.

Sekoita valkuaisvaahto ja
muut ainekset (massa) varovasti keskenään tasaisesti.

Levitä taikina
uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa kunnes pintaan muodostuu pieniä
ruskeita täpliä.

Täytä kuten tavallinen pizza mieluisilla täytteillä ja paista 250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä.

Vinkki: anna pizzan jäähtyä hetki ennen viipaloimista, jotta leikkaaminen sujuisi helpommin.

Reseptin lahde: www. lindahls.

fi