Chorizokanapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g300 g    1329 kcal66 g3 g117 g0 g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g200 g    560 kcal36 g1 g46 g0 g
Bataatti, kuorittu 700 g5,4 kpl   567 kcal11 g118 g0,4 g21 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Paprika vihreä 300 g1,8 kpl   64 kcal2,8 g7,5 g0,9 g5,7 g
Paprika keltainen 300 g1,8 kpl   90 kcal2,8 g15 g0,6 g6 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g400 g    440 kcal92 g0 g8 g0 g
Vesi700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)70 g    28 kcal1,1 g4,2 g1,1 g0 g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g400 g    308 kcal6 g40 g14 g8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
3720 g    3482 kcal221 g208 g189 g48 g
Ravintosisältö / annos310 g    290 kcal18 g17 g16 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    94 kcal5,9 g5,6 g5,1 g1,3 g
-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)