Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Munakoiso 375 g0,9 kpl  13 dl84 kcal1,9 g12 g0,8 g9 g
Kesäkurpitsa zucchini 325 g0,9 kpl   59 kcal1,8 g8,1 g1,3 g2,3 g
Miniluumutomaatti, annos 250g250 g2 kpl   50 kcal1,5 g8,3 g0,8 g0 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 25 g  2,5 rl0,4 dl86 kcal2,5 g18 g0,3 g0,9 g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste150 g    540 kcal44 g2,6 g42 g0 g
Oivariini, 80 normaalisuolainen15 g    108 kcal0,2 g0,2 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1160 g    1103 kcal51 g48 g77 g13 g
Ravintosisältö / annos387 g    368 kcal17 g16 g26 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal4,4 g4,2 g6,7 g1,1 g
Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)