Värikäs pastasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)425 g    1488 kcal64 g285 g11 g13 g
Lihaliemikuutio Maggi33 g    92 kcal3 g2,3 g7,6 g0 g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g200 g    220 kcal29 g2 g10 g0 g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g290 g    1160 kcal67 g0 g96 g0 g
Herneet, pakaste, 0,5 pss200 g    106 kcal11 g11 g1 g6,2 g
Maissi jyvät 200 g    288 kcal5,6 g51 g4,8 g7,4 g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g130 g    39 kcal2,5 g7,2 g0,3 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400 g 80 tl27 rl4 dl257 kcal13 g19 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1878 g    3649 kcal195 g377 g144 g26 g
Ravintosisältö / annos188 g    365 kcal20 g38 g14 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    194 kcal10 g20 g7,7 g1,4 g
Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.