Pannukakku Äidin tekemä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500 g 100 tl33 rl5 dl165 kcal17 g25 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 195 g  20 rl3 dl669 kcal20 g137 g2,3 g6,8 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
885 g    1250 kcal57 g162 g39 g6,8 g
Ravintosisältö / annos74 g    104 kcal4,8 g14 g3,3 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    141 kcal6,4 g18 g4,4 g0,8 g
Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Laita lämpenevään uuniin tyhjä, syvä pelti.

Vatkaa munat, lisää maito, sekoita hyvin.

Lisää jauhot ja suola hiljalleen kokoajan sekoittaen.

Ota kuuma pelti uunista, laita päälle leivinpaperi ja levitä öljy tasaisesti pellille.

Kaada seos päälle.

Paista 20-30min alemmalla (ei alin) tasolla.

Nauti mansikkahillon ja kylmän maidon kanssa saunan jälkeen.

Nam!