Katkarapupasta (Henrikin resepti)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Katkarapu 180 g90 kpl  3,6 dl123 kcal26 g0 g2 g0 g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g500 g    1450 kcal55 g275 g13 g0 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl14 g    122 kcal0 g0 g14 g0 g
Voi 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl102 kcal0,2 g0,1 g11 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka14 g    12 kcal0,5 g2,7 g0,1 g0,1 g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g400 g    640 kcal8,4 g15 g60 g0,4 g
Soijakastike 18 g 3 tl1 rl0,2 dl11 kcal0,9 g1,7 g0 g0 g
Valkopippuri 0.3 g 0,2 tl  0,8 kcal0 g0,1 g0 g0,1 g
Oregano, kuivattu 3.5 g 3,5 tl1,8 rl 11 kcal0,4 g0,8 g0,4 g1,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1253 g    2500 kcal93 g301 g101 g4 g
Ravintosisältö / annos313 g    624 kcal23 g75 g25 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    199 kcal7,4 g24 g8 g0,3 g
Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.