Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohifilee 1000 g    1953 kcal187 g0 g135 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton50 g    11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Katkarapu pienet (pirkka)180 g    119 kcal27 g0 g1,3 g0 g
Tomaatti 125 g1 kpl   29 kcal0,7 g4,3 g0,4 g1,7 g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g200 g    240 kcal16 g11 g14 g0 g
Tilli, tuore 50 g  17 rl 15 kcal1,8 g0,5 g0,4 g1,1 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1612 g    2369 kcal233 g17 g151 g3,2 g
Ravintosisältö / annos230 g    338 kcal33 g2,4 g22 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    147 kcal14 g1,1 g9 g0,2 g
1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!