Banaanikakku Esikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g480 g3,8 kpl   403 kcal5,3 g88 g1,9 g8,6 g
Canderel makeutusjauhe200 g    768 kcal5,8 g186 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 6 g    43 kcal0 g0 g4,8 g0 g
Margariini, flora kevyt 40 100 g    376 kcal0,2 g5,3 g40 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g100 g    70 kcal2 g3,3 g5,2 g0,6 g
Vehnäjauho puolikarkea 390 g  39 rl6 dl1338 kcal40 g273 g4,7 g14 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
1406 g    3213 kcal67 g570 g68 g23 g
Ravintosisältö / annos70 g    160 kcal3,4 g28 g3,4 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    228 kcal4,8 g41 g4,8 g1,6 g
Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.