Bataattisipulikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1000 g7,7 kpl   809 kcal16 g168 g0,5 g30 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Vesi, vesijohtovesi 300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0 g
Suola, annos 3g15 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5 g    8,5 kcal0,4 g1,6 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1630 g    1018 kcal20 g184 g15 g32 g
Ravintosisältö / annos272 g    170 kcal3,4 g31 g2,5 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    62 kcal1,2 g11 g0,9 g2 g
Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.