Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300 g0,9 kpl   54 kcal1,7 g7,5 g1,2 g2,1 g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Sipuli (kuorittu)170 g3,1 kpl  1,9 dl46 kcal2,2 g8,2 g0,3 g2,9 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26 g6,5 kpl   27 kcal2,1 g4,2 g0,2 g0,5 g
Suippopaprika, makea, Pirkka110 g    28 kcal1 g5,1 g0,4 g2,1 g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200 g    280 kcal5,6 g13 g24 g0 g
Mozzarella juustoraaste, valio150 g    435 kcal39 g0 g32 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1356 g    1426 kcal128 g38 g86 g7,6 g
Ravintosisältö / annos271 g    285 kcal26 g7,6 g17 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    105 kcal9 g2,8 g6,3 g0,6 g
Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.