Jauhelihapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g400 g    1520 kcal22 g128 g100 g6,8 g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Suippopaprika, makea, Pirkka120 g    30 kcal1,1 g5,5 g0,5 g2,3 g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g200 g    340 kcal15 g10 g26 g5,6 g
Kananmuna kuorineen punnittu120 g2 kpl   151 kcal13 g0,4 g11 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl100 g    340 kcal2 g3 g35 g0 g
Tomaatti 80 g0,6 kpl   18 kcal0,4 g2,8 g0,2 g1,1 g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g150 g    405 kcal50 g0 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1640 g    3379 kcal180 g154 g223 g17 g
Ravintosisältö / annos164 g    338 kcal18 g15 g22 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    206 kcal11 g9 g14 g1 g
Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.