Jauheliha-kasvis laatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g400 g6,2 kpl   112 kcal2,4 g24 g0,8 g10 g
Kesäkurpitsa350 g1 kpl   60 kcal1,4 g8,8 g2,1 g2,4 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150 g    450 kcal35 g0 g35 g0 g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g200 g    220 kcal4,6 g8 g20 g0 g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g400 g    92 kcal5,6 g14 g1,6 g0 g
Kukkakaali 400 g2/3 kpl  10 dl96 kcal7,2 g8,8 g1,2 g9 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Jauhelihamauste, annos 15g15 g    0,5 kcal0 g0,2 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2329 g    1935 kcal127 g66 g129 g22 g
Ravintosisältö / annos291 g    242 kcal16 g8,2 g16 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal5,4 g2,8 g5,5 g1 g
Ruskista jauheliha, mausta ja lisää siihen tomaattimurska sekä ruokakerma.

Leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi ja poista kesäkurpitsan siemenosa.

Sekoita kaikki ainekset keskenään laakeassa uunivuuassa.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista alemmalla tasolla 200C n. tunti