Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl275 g    358 kcal36 g0,8 g23 g0 g
Sokeri170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Leivinjauhe10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Kuohukerma,valio,2dl210 g    714 kcal4,2 g6,3 g74 g0 g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250 g 50 tl17 rl2,5 dl140 kcal21 g13 g0,5 g0 g
Sokeri 30 g10 kpl7,5 tl2,5 rl0,4 dl122 kcal0 g30 g0 g0 g
Vanilliinisokeri, teelusikka5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Vadelma 400 g  40 rl8 dl164 kcal4 g16 g3,2 g15 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
1480 g    2672 kcal79 g336 g102 g20 g
Ravintosisältö / annos99 g    179 kcal5,3 g22 g6,8 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    181 kcal5,4 g23 g6,9 g1,3 g
Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.