Juustomakaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g200 g    640 kcal28 g116 g6,4 g16 g
Voi, 1 tl, 5 g30 g    219 kcal0,3 g0,3 g24 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Maito, Kevyt200 g 40 tl13 rl2 dl92 kcal6,4 g10 g3 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400 g    1200 kcal92 g0 g92 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
850 g    2220 kcal128 g140 g126 g17 g
Ravintosisältö / annos142 g    371 kcal21 g23 g21 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    261 kcal15 g16 g15 g2 g
Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.