DC kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 140 g2,6 kpl  1,6 dl42 kcal1,8 g6,7 g0,3 g2,4 g
Valkokaali keräkaali 1560 g1,3 kpl  39 dl433 kcal19 g63 g3,1 g33 g
Voi vähäsuolainen 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl102 kcal0,2 g0,1 g11 g0 g
Siirappi 44 g 6,3 tl2,2 rl0,3 dl133 kcal0 g33 g0 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha750 g    1245 kcal143 g0 g75 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl330 kcal2 g3 g35 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2608 g    2285 kcal165 g106 g125 g35 g
Ravintosisältö / annos652 g    571 kcal41 g26 g31 g8,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    88 kcal6,3 g4,1 g4,8 g1,3 g
Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.