Munakoisopastavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras300 g    960 kcal41 g174 g10 g25 g
Tomaattimurska 250 g  17 rl2,5 dl74 kcal1,4 g13 g0,5 g4,8 g
Tomaattipyre, consentraatti (Motti), annos 140g140 g    134 kcal5,9 g24 g0,3 g0 g
Munakoiso 400 g1 kpl  13 dl89 kcal2 g12 g0,8 g10 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Juusto, mozzarella 125 g    326 kcal23 g0 g25 g0 g
Parmesaani (Joku), annos 30g50 g    192 kcal12 g0 g17 g0 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1332 g    1815 kcal87 g231 g53 g41 g
Ravintosisältö / annos222 g    303 kcal15 g39 g8,9 g6,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal6,6 g17 g4 g3 g
Kuullota sipulit
Lisää tomaattimurska ja pyre sekä mausteeksi pippuria ja suolaa sekä sokeri.

Anna hautua sen aikaa että keität pastan
Laita vuokaan munakoiso, kastike ja laita juustot päälle

Paista n. puoli tuntia 200 C