Tonnikalacannelonit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)200 g    700 kcal26 g140 g3 g6 g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)400 g    656 kcal100 g3,6 g26 g0 g
Sipuli (kuorittu)40 g0,7 kpl  0,4 dl11 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g600 g    240 kcal10 g49 g0,6 g0 g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 100 g5 kpl 6,7 rl1 dl151 kcal8 g4,7 g11 g0,1 g
Ruokakerma, Pirkka 10%400 g    480 kcal12 g18 g40 g0 g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper70 g    203 kcal18 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1810 g    2441 kcal175 g217 g96 g6,8 g
Ravintosisältö / annos362 g    488 kcal35 g43 g19 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    135 kcal10 g12 g5,3 g0,4 g
-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.