Kermainen kaalikiusaus 3

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000 g    211 kcal12 g34 g2 g21 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g125 g    51 kcal1,7 g10 g0,4 g0 g
Aurajuusto80 g    272 kcal16 g0 g23 g0 g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Aromisuola (5g)0.4 g    0,2 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1805 g    2100 kcal104 g50 g164 g21 g
Ravintosisältö / annos301 g    350 kcal17 g8,4 g27 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    116 kcal5,7 g2,8 g9 g1,2 g
Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...