Tomaattipossu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan ulkofilepihvi (Rainbow), annos 115g800 g    800 kcal144 g5,6 g24 g0 g
Bbq grilloil (Santa maria), annos 270g100 g    480 kcal2 g45 g33 g0 g
Salsa, medium14 g    2,4 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g720 g    166 kcal10 g25 g2,9 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g300 g4,6 kpl   84 kcal1,8 g18 g0,6 g7,5 g
Sipuli (kuorittu)250 g4,6 kpl  2,8 dl68 kcal3,3 g12 g0,5 g4,3 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2204 g    1621 kcal163 g109 g61 g12 g
Ravintosisältö / annos367 g    270 kcal27 g18 g10 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    74 kcal7,4 g4,9 g2,8 g0,6 g
Marinoi huoneenlämpöinen liha n. puoli tuntia.

Marinaadiin 1dl BBQ girlloil garlic kastiketta, sekä salsa maustekastiketta.

(itse käytin kahta erilaista meksikolaista maustesalsaa, sis. 3.21 ja 4kcal/100g ei löytynyt listoilta.) Tabasco käy myös.

kuori ja pilko porkkanat ja sipulit reiluiksi lohkoiksi.

Valuta lihoista ylimääräinen marinadi ja paista pannulla väriä pintaan.

Rasvaa ei tarvitse lisätä.

Laita lihat uunivuokaan kasvisten kanssa ja lisää päälle tomaattimurska ja valkosipuli.

Kypsennä loppuun uunissa 200C n. 30min.

uunin tehosta riippuen.

Tarjoile esim.

kananmuna-kukkakaalisalaatin kanssa.