Kananmunasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea250 g    25 kcal2,8 g2 g0,5 g3 g
Kukkakaali 300 g1/2 kpl  7,5 dl72 kcal5,4 g6,6 g0,9 g6,9 g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g165 g    236 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200 g 40 tl13 rl2 dl128 kcal6,4 g10 g7 g0 g
Sinappi 5 g 1 tl0,3 rl0,1 dl6,6 kcal0,2 g0,7 g0,3 g0,1 g
Limemehu (Tymbark), annos 100g25 g    12 kcal0 g3 g0 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Hunaja 5 g 0,7 tl1/4 rl 17 kcal0 g4 g0 g0 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
953 g    499 kcal36 g27 g26 g10 g
Ravintosisältö / annos159 g    83 kcal5,9 g4,5 g4,3 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    52 kcal3,7 g2,8 g2,7 g1,1 g
Keitä kananmunat kypsiksi.

n.10 min murskaa pieniksi haarukalla.

Huuhtele salaatti ja hienonna pieneksi.

Huuhtele kukkakaali ja silppua pieneksi (kukkakaalin paino ilman kantoja) Sekoita mausteet ja limemehu kermaviiliin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki.

Tarjoile esim.

tomaattipossun tai grillatun makkaran kanssa.