Karppipizzan pohja

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki250 g 50 tl17 rl2,5 dl170 kcal31 g10 g0,5 g0 g
Edam 24% (Arla)150 g19 kpl   480 kcal39 g0 g36 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu136 g2,3 kpl   171 kcal15 g0,4 g12 g0 g
Vehnälese 12 g  4 rl0,6 dl27 kcal1,6 g1,8 g0,5 g4,5 g
Ruisjauho kokojyväjauho 24 g  3 rl0,4 dl73 kcal2,1 g13 g0,5 g3,3 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
577 g    931 kcal89 g27 g50 g7,8 g
Ravintosisältö / annos64 g    103 kcal10 g3 g5,5 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    161 kcal15 g4,7 g8,6 g1,4 g
Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.