Rento kasvispiiranen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 500 g   8,3 dl139 kcal11 g15 g1 g11 g
Kymppi kevyt piirakkataikina400 g    960 kcal28 g153 g25 g12 g
Oltermanni, perinteinen180 g23 kpl   648 kcal45 g0 g52 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)150 g    189 kcal17 g0,5 g14 g0 g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)150 g    248 kcal4,5 g6 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1380 g    2184 kcal105 g174 g114 g23 g
Ravintosisältö / annos230 g    364 kcal18 g29 g19 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    158 kcal7,6 g13 g8,3 g1,7 g
Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.