Rosmariinilohkoperunat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g600 g8,6 kpl   360 kcal9 g78 g0,6 g5,4 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g10 g    13 kcal0,3 g2,1 g0,6 g1,4 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5 g    8,5 kcal0,4 g1,6 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
640 g    559 kcal10 g82 g21 g6,8 g
Ravintosisältö / annos107 g    93 kcal1,6 g14 g3,5 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    87 kcal1,5 g13 g3,3 g1,1 g
Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.